Omstrukturering av goldclone

Goldclone’s infrastruktur er i bevegelse:

Hvorfor så mye flytting av nettsider?

Foretaket Goldclone V/Vegard Langås vil fra nå ha et permanent hjemsted på http://www.goldclone.no

http://www.goldclone.com vil fortsatt bli brukt til infrastruktur, men det er ønskelig å flytte det bort fra uninett/valhall som har brukskrav til å være ikkekomersielt og er forbeholdt studentaktiviteter.

http://www.goldclone.org vil bli flyttet til valhall og vil være stedet for studentaktiviteter og OpenSource prosjekter. Prosjekter som tidligere har vært under http://goldclone.com paraplyen som http://nsr.samfunnet.no vil mest sansynligvis ikke bli påvirket. Prosjekter som er under utvikling vil bli kastet rundt og mest sansynligvis havne under http://goldclone.no eller http://goldclone.org.

Den personlige bloggen blir flyttet fra http://www.goldclone.org til http://vegard.goldclone.no men er fortsatt i limbo i påvente av en bedre domenemuligheter da langås.org ikke nådde helt opp til forventningene (bokstaven å er  problematisk). Den personlige bloggen er også i fare for å bli amputert da den har alt for mye forskjellig. Twitter og Nettby loggene bli kanskje få egne sider, slik at de ikke skaper forvirring blant bloggpostene som jeg ønsker å sette fokuset på. Loggene bærer definitivt tegn til å eldres da nettby er nedlagt og ikke kommer til å se oppdateringer, i tillegg til at twitter ikke lengre blir akrivert etter twitters overgang til oauth. Hær vil det komme nye løsninger, og jeg ser for meg at dette vil komme til å være Gina Trapanis http://thinkupapp.com

Noen av sidene har midlertidige 301 redirects som gjør slikt at alt fortsatt funker, men du anbefales å oppdatere rss feeds og bokmerker asap da domenene vil få nye meninger etterhvert som systemene klarer å komme seg opp av startgropen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *